Reflexia terminológie v oblasti sprostredkovania informácií o kultúrnych odlišnostiach - Báráňová-Čiderová, Denisa, 1977-
Snaha podnietiť reflexiu a diskusiu na tému terminológie v oblasti sprostredkovania informácií, ktorej výsledkom by bola formulácia odporúčaní vo vzťahu k terminologickej harmonizácii, príp. štandardizácii terminológie. Terminologické nejasnosti. Lingvistické dilemy.