Prístupy k modelovaniu inovačných procesov - Varcholová, Tatiana
Klasické a moderné prístupy k inováciám. Vymedzenie pojmu inovácia. Genéza vývoja inovačných modelov. Chápanie procesu inovácií. Schumpeterovo ponímanie inovácií. Konfrontácia tradičných a nových prístupov k inováciám. Schmooklerov model inovácií ťahaných dopytom. Interaktívny model inovačného procesu podľa Rothwella. Inovačný proces podľa Klinovho modelu. Beijeov inovačný model.