Štruktúra konkurenčnej výhody na globálnych trhoch - Lesáková, Dagmar, 1949-
Tradičné prístupy k tvorbe udržateľnej konkurenčnej výhody. Rozdiely v tvorbe udržateľnej konkurenčnej výhody na globálnych trhoch v porovnaní s domácim trhom. Premietnutie pozičnej výhody na medzinárodné trhy. Tvorba a manažment priestorovej konfigurácie. Integrácia trhov.