Adaptácia informačných technológií v cestovnom ruchu a v kúpeľných podnikoch na Slovensku - Benešová, Dana, 1958-
Infraštruktúra informačných a komunikačných technológií (ICT) v cestovnom ruchu. Využitie ICT na podporu vnútorných pracovných procesov a spoluprácu s obchodnými partnermi. Elektronické obstarávanie a integrácia dodávateľského reťazca. Elektronické riadenie vzťahov so zákazníkmi v cestovnom ruchu (CRM). Prínosy a riziká elektronického obchodu v cestovnom ruchu. Využitie ICT v podnikateľských procesoch kúpeľných podnikov v SR.