Vplyv technologického pokroku na zmeny v procesoch podnikov cestovného ruchu - Benešová, Dana, 1958-
Aplikačné oblasti elektronického podnikania v cestovnom ruchu. E-marketing a rozvoj elektronických vzťahov v cestovnom ruchu. Aplikácia elektronického podnikania na podporu riadenia tržieb. E-business a nové komunikačné médiá. E-partnerstvo podnikov cestovného ruchu. Prínosy a výzvy e-businessu v sektore cestovného ruchu.