Možnosti rozvoja spolupráce v cestovnom ruchu - Litomerický, Juraj
Spolupráca subjektov v odvetví cestovného ruchu. Subjekty pôsobiace v cestovnom ruchu. Spolupráca v cestovnom ruchu a jej úrovne. Rôzne možnosti spolupráce v cestovnom ruchu v rámci Slovenska. Vstup do Európskej únie priniesol spoluprácu aj v medzinárodnom rozsahu.