Rozvoj inovačnej aktivity podnikov služieb v znalostnej ekonomike - Kubičková, Viera, 1970-
Význam inovácií v službách. Výsledky prieskumu Európskej komisie, ktorý sa venoval zhodnoteniu inovačnej aktivity v službách a jej porovnaniu s inovačnou aktivitou výrobného sektora. Prieskum sledoval štyri kategórie ukazovateľov: ľudské zdroje, tvorbu znalostí, aplikáciu znalostí a financovanie, output a trhy. Slovenská republika zaznamenala takmer vo všetkých kategóriách výsledky horšie, ako je priemer Európskej únie. Výsledky prieskumu.