Model DCF s rozpuštěnými náklady - Groh, František
Charakteristika DCF modelov s rozpúšťanými nákladmi a podmienky využitia týchto modelov. Diskontované cash flow – podstata DCF modelov. Jednoduchý príklad na DCF model s rozpustenými nákladmi: základné predpoklady, výpočet diskontovaného cash flow, výpočet rozpustenia nákladov do výroby, účasť aktív vo výrobe dvoch marketingových produktov, vyčíslenie ekonomických nákladov a ekonomického zisku spoločnosti k jednotlivým marketingovým produktom. DCF s rozpustenými nákladmi a ekonomický ukazovateľ EVA.