Milostné vztahy na pracovišti - Allen, A.
Vzťahy medzi ženou a mužom na pracovisku. Názory psychológov na milostný vzťah na pracovisku. Milostný vzťah podľa "vzorca". Rozpad milostného vzťahu a rozkol v pracovnom tíme. Ako riešia tento problém vedúci ľudských zdrojov. Konkrétne príklady riešenia milostného vzťahu na pracovisku.