O kvalite vzdelávania - Turek, Ivan
Pojem kvalita a jej vzťah k vzdelávaciemu systému, škole, vyučovaniu a učeniu sa. Manažérstvo kvality vyučovacieho procesu. Manažérstvo kvality školy. Postup pri zavádzaní manažérstva kvality školy.