Poznámky ku kvalite elektronického vzdelávania - Tóblová, Eva
Pojem elektronické vzdelávanie. Projekty kvality elektronického vzdelávania. Kvalita a efektívnosť e-learningu. Zásady tvorby kvalitných materiálov pre e-learning.