Výhody zavedenia spoločnej meny euro pre ekonomickú budúcnosť Slovenskej republiky - Andrejčíková, Mária
Zahraničný obchod a jeho perspektívy. Vývoj zahraničného obchodu Slovenskej republiky v rokoch 1993 až 2005. Euro a Slovenská republika. Konvergenčné kritériá. Úlohy Národnej banky Slovenska pred a po zavedení eura.