[Kvantitatívne metódy v riadení podniku] - Čepelová, Anna
Recenzia na monografiu: Vološín, M. a kol.: Kvantitatívne metódy v riadení podniku. Recenzovaná monografia sa orientuje na opis vybraných kvantitatínnych metód, ktoré je možné aplikovať v riadení súčasných podnikov. Je rozdelená do desiatich samostatných kapitol a je určená nielen pre poslucháčov vysokých škôl, ale aj širokú podnikovú prax.