SCM, CRM, ECR v teorii a praxi řízení - Marz, Oliver
Využitie manažérskych konceptov SCM, CRM a ECR v praxi. SCM (supply chain management) - zahrnutie dodávateľa do daného podniku. Dôraz na rýchlu výmenu informácií. CRM (consumer relationship management) - operatívna komunikácia so zákazníkom, meranie spokojnosti zákazníka, využitie dát nahromadených behom kontaktu so zákazníkom. ECR (efficient consumer response) - efektívna reakcia na požiadavky zákazníka.