O Balanced scorecard s otcem zakladatelem - Kaplan, Robert S.
Rozhovor s Robertom S. Kaplanom tvorcom koncepcie strategického manažmentu - Balanced scorecard. Spoločné dielo s Davidom Nortonom. Úspešné presadzovanie metódy BSC v praxi. Transparentná podniková stratégia.