Jak řídit realizaci strategie - Bachmann, M.
Dobrá stratégia ako rozhodujúci faktor podnikateľského úspechu. Metóda Balanced scorecard (BSC). Päť praktických zásad aplikácie BSC v praxi : Strategické ciele a strategická mapa. Sústredenie organizácie na stratégiu. Stratégia ako každodenná úloha pre všetkých zamestnancov. Stratégia ako kontinuálny proces. Vlastníkom stratégie a jej realizácie je manažment.