Podpora rozvoja malých a stredných podnikov - vedecko-technické a priemyselné parky - Vidová, Jarmila, 1967-
Dôvody pre zakladanie vedecko-technických a priemyselných parkov na Slovensku. Zdroje na podporu zriaďovania inovatívnych podnikov. Rozvoj priemyselných parkov na Slovensku v súvislosti s prílevom zahraničných investícií. Prehľad priemyselných parkov prvej kategórie s etablovanými investormi. Podnikateľské inkubátory. Možnosti podnikania v podnikateľskom inkubátore. Organizačná štruktúra a systém manažmentu inkubátorov vo svete.