Benchmarking - pomoc pre zvýšenie konkurencieschopnosti firiem - Pacek, Peter
Definícia základných pojmov - benchmarking, výkonnosť, konkurencieschopnosť. Prístupy k benchmarkingu. Procesný benchmarking. Výkonový benchmarking. "Klasické" členenie - interný a externý benchmarking. Členenie najčastejšie používané komisiou EÚ a OECD. Fázy benchmarkingu. Plánovacia fáza. Analytická fáza. Integračná fáza. Implementačná fáza.