CRM v marketingovém pojetí firmy - Hommerová, Dita
Riadenie vzťahov so zákazníkmi CRM ( Customer relationship management ), softwarové riešenie, implementácia v spoločnosti, podnikateľská filozofia. Ciele a očakávania implementácie systému CRM. Niektoré druhy techník analýz informácií. Marketingová databáza a procesy aktualizácie - marketingový data mart. Procesy aktualizácie a vkladanie dát do databázy marketingu - dolovanie dát (data mining). Riadenie metadát modelu: technické a obchodné metadáta. Systémy a nástroje analýzy zákazníkov a modelovania. Riadenie analýzy zákazníkov, výber premenných podrobujúcich sa hĺbkovej analýze. Modelovanie zo získaných dát a ich využitie pre podnik. Automatické procesy spätného napájania. Systém pre podporu rozhodovania: techniky zobrazovania informácií, integrácia s ostatnými modulmi systému. Systém riadenia kampaní: návrh, zahájenie, realizácia, sledovanie a hodnotenie výsledkov obchodnej akcie.