Čtyři fáze rychlého transferu znalostí - English, M. J.
RKT - Rapid knowledge transfer ako manažment znalostí a systematické zlepšovanie v integrovanom procese. Štyri fázy rýchleho transferu vedomostí: 1. Vyhľadávanie a prijímanie najlepšej praxe (best practice). 2. Osvojovanie, porozumenie a odovzdávanie znalostí. 3. Vytváranie intelektuálneho kapitálu. 4. Premena znalostí na hodnotu pre zákazníka a zisk.