Sportovní marketing přitahuje firmy i jednotlivce - Čáslavová, Eva
Trendy v športovom marketingu. Futbal a ľadový hokej ako najvyužívanejšie športy v Českej republike. Produkty športového marketingu. Faktory vymedzujúce športovú značku. Podiel športu v sponzorigu v Českej republike. Sponzoring športu ako základný komunikačný nástroj organizácie. Špecifiká tržných situácií.