Nejsou malé sporty, jen cílové skupiny - Kos, Lubor
Sponzorovanie športu ako marketingová investícia, ktorá sa musí vrátiť. Pozornosť venovaná maximálnemu "označkovaniu" športovca. Hlavné zdroje príjmu športových klubov vo svete v porovnaní s Českou republikou. Príjem z reklamy na prvom mieste. Investovanie do športov z hľadiska budúceho vývoja a následného oslovenia cieľovej skupiny.