Marketingové informácie poľnohospodárskeho podniku - Kretter, Anton
Účinné uplatňovanie zásad marketingu v riadiacej práci poľnohospodárskych podnikov podporuje adekvátny súbor relevantných informácií. Návrh štruktúry ukazovateľov marketingového informačného systému pre poľnohospodársky podnik. Spracovaný súbor ukazovateľov marketingového informačného systému môže slúžiť ako metodický návod, ktorý podnikateľský subjekt upresňuje podľa svojich konkrétnych potrieb.