Tváře sportovců přitahují aneb kupte výrobku obličej - Dvořáková, Šárka
Využívanie športovcov na marketingové účely. Tvár priťahuje. Reklama na dresoch a športovom oblečení. Dôveryhodnosť osoby športovca. Zvyšovanie ceny športovca po výraznom športovom úspechu. Reklama na športovom náradí. Reklama na výsledkových tabuliach. Meno sponzora v mene športového zariadenia.