Rýchle a lacné faktúry - Jarošová, Gabriela
Potenciál úspor, ktoré elektronické faktúry sľubujú, slovenské firmy zatiaľ nevyužívajú. Používanie elektronických faktúr namiesto papierových - zníženie nákladov a úspory pri zavedení elektronických faktúr. Rôzne názory a postoje k používaniu elektronických faktúr. Náročnosť a spôsob zavádzania elektronickej fakturácie do značnej miery závisí od informačného systému firmy. Potreba lepšej propagácie a motivácie zo strany firiem.