Projekt CEEC AgriPolicy - Analýza agroekonomickej stratégie nových členských krajín EÚ, kandidátskych krajín a štátov západného Balkánu - Quintas, Mário
V apríli 2006 prebiehalo v Belehrade stretnutie v rámci projektu 6. Rámcového programu vedeckej podpory politík na projekte Analýza agroekonomickej stratégie ... Stručný obsah vystúpení expertov k preberanej problematike. Vývoj na poľnohospodárskych trhoch v nových členských krajinách, štyri kľúčové závery - zbližovanie poľnohospodárskych trhov, zväčšovanie kapitalizácie, trhovej sily a rast efektívnosti.