Supporting European innovation at regional level - Čimo, Jozef
Úloha inovácií na regionálnej úrovni v Európskej únii. Inovácie a ich podpora. Inovačné regióny v Európe (Innovating regions in Europe - IRE). Regionálna inovačná stratégia. Noví členovia EÚ a regionálne inovačné stratégie. Regionálna inovačná stratégia v praxi.