Náklady a výnosy poľnohospodárskych výrobkov v SR za rok 2005 v triedení podľa výrobných oblastí - Kubanková, Mária
Tabuľky obsahujúce informatívne údaje o skutočne dosiahnutých nákladoch na výrobu rastlinných a živočíšnych komodít ako aj ďalšie ekonomické ukazovatele na posúdenie efektívnosti výroby za rok 2005. V tabuľkách sú uvedené výsledné (skutočné) kalkulácie hlavných plodín a kategórií zvierat, ako aj údaje o ich výnosoch a hospodárskom výsledku, v triedení podľa výrobných oblastí a za Slovensko.