Principles of reengineering of tourism organisational structures of destinations - Raši, Šimon
Vplyv globalizácie na integračné procesy v cestovnom ruchu a nutnosť aplikácie reinžinieringu. Princípy reinžinieringu. Uplatnenie procesného riadenia. Hlavné ciele, procesy, nástroje, implementy v neustále sa meniacich podmienkach cestovného ruchu. Inovačne orientovaný reinžiniering.