Znalostná ekonomika nové výzvy pre národohospodársku vedu - Babincová, Soňa
Národohospodárska fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave bola v dňoch 19.-20. októbra 2006 miestom konania medzinárodnej vedeckej konferencie Znalostná ekonomika - nové výzvy pre národohospodársku vedu. Záštitu nad podujatím prevzal guvernér Národnej banky Slovenska Ivan Šramko. Cieľom dvojdňového podujatia bola vzájomná výmena vedeckých a praktických poznatkov, analyzovanie a identifikovanie problémov národohospodárskej vedy v etape formovania znalostnej ekonomiky.