Ako ovplyvní zavedenie eura slovenské obyvateľstvo? - Solanič, Vladimír
Odhad vplyvov zavedenia eura na domácnosti. Použitá metodológia a súhrn poznatkov odboru výskumu NBS. Vplyv eura na životnú úroveň.