Pripravenosť podnikov na zavedenie eura výsledky prieskumov medzi podnikateľmi - Árendáš, Marek
Analýza informácií z doteraz získaných prieskumov medzi podnikateľmi na pripravenosť a potreby pri zavádzaní eura na Slovensku. Prieskumy na Slovensku. Prieskumy v krajinách EÚ. Situácia na Slovensku. Očakávaný vplyv eura na zahraničný obchod. Hlavné negatíva a pozitíva zavedenia eura pre podniky. Predpokladané začatie prípravných prác na zavedenie eura. Úroveň informovanosti o zavedení eura.