Hypotéky v Európe základné trendy v rokoch 2004-2006 - Múčková, Viktória
Prehľad základných faktov o hypotekárnych úverov v krajinách EÚ. Hypotekárne trhy v roku 2004. Trh nehnuteľností EÚ. Trh EÚ a USA. Financovanie hypotekárnych úverov. Tendencie na hypotekárnych trhoch a trhu realít v roku 2005.