Ekológia pre nohy - Ryník, Jozef
História a súčasnosť nemeckej firmy Birkenstock, ktorá vyrába ekologickú obuv. Účelnosť a pohodlnosť ako hlavné devízy tejto obuvi. Úspech ortopedicky tvarovaných vložiek. Prírodný materiál obuvi. Funkčná obuv.