Politický úspech, ktorý sa podobá na dieru v koláči
Investičné fondy v prvej vlne kupónovej privatizácie. Dôvera verejnosti k investičným fondom. Slovenské investičné fondy ako noví majitelia akcií českých a slovenských podnikov. Obete podvodu. Ostalo len torzo. Ako sa najväčší slovenský fond VÚB Kupón kdesi zapatrošil.