Zatraktívnenie priemyselných parkov pre investorov vytvárajúcich vyššiu pridanú hodnotu aplikovaním znalostného manažmentu - Jamnický, Peter
Proces globalizácie a regionalizmu. Podpora investorov v Českej republike -zakladanie priemyselných parkov. Strategické riadenie rozvoja regiónov. Aplikovanie znalostného manažmentu pri zakladaní priemyselných parkov.