Trh rizikového kapitálu v Slovenskej republike - Hečková, Jaroslava
Rizikový kapitál ako špeciálny zdroj financovania inovácií. Charakteristiky jednotlivých typov investícií rizikového kapitálu. Postavenie rizikového kapitálu v SR. Charakteristika a potenciál slovenského trhu.