Projektový manažment a európske fondy - Majtán, Miroslav
Súvislosť projektového manažmentu a eurofondov. Projektový cyklus a jeho riadenie. Základné ciele a fázy projektového cyklu. Kľúčové princípy riadenia projektového cyklu. Skúsenosti s využitím projektového manažmentu pri čerpaní eurofondov.