Vybrané aspekty ohodnocovania duševného vlastníctva podniku - Majtán, Štefan
Vymedzenie obsahu základných pojmov z oblasti duševného vlastníctva. Štruktúra duševného vlastníctva z pohľadu ohodnocovania. Právny aspekt. Aspekt nositeľa vlastníctva. Evidenčný aspekt.