[Podnikanie v agropotravinárstve] - Jankelová, Nadežda, 1966-
Recenzia na publikáciu Podnikanie v agropotravinárstve. Vysokoškolská učebnica je členená do dvanástich kapitol a poskytuje komplexný pohľad na podnikanie v agropotravinárstve. Disponuje prehľadmi vybraných problémov v rámci EÚ a zároveň množstvom príkladov umocňuje zrozumiteľnosť textu a lepšiu orientáciu v skúmanej problematike.