La Planifacation marketing dans l 'entreprise moderne - Kita, Pavol
Strategické aspekty marketingového plánovania. Plánovanie ako integrovaná súčasť organizácie. Plánovanie ako problém. Marketingový plán. Externá a interná analýza trhu ako súčasti marketingového plánovania.