Právne aspekty zmluvy o vytvorení a použití webstránky - Dolobáč, Marcel
Charakteristika www.stránky. Typ, predmet a náležitosti zmluvy o vytvorení a použití webstránky. Náležitosti zmluvy o vytvorení diela a náležitosti licenčnej zmluvy. Charakteristika webstránky z hľadiska postavenia autorov. Zamestnanecké dielo.