Trendy ve světe internetového bankovnictví
Rozvoj a využitie internetového bankovníctva. Využitie i-bankovníctva ľuďmi s vyššími príjmami. Bezpečnosť a zaistenie dôvery v i-bankovníctve. Charakteristika trendov v oblasti bezpečnosti i-bankovníctva: jednorázové heslá, spôsob dvojfaktorovej autentizácie, autentizácia s použitím vkladanej karty. Desať najčastejších internetových podvodov.