Príprava audítorskej profesie v študijnom programe Účtovníctvo na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Šlosárová, Anna
Predstavenie novoakreditovaného študijného programu študijného odboru Účtovníctvo, v ktorom organizuje vysokoškolské štúdium FHI Ekonomickej univerzizy v Bratislave. Požiadavky na vzdelanie osôb schválených na vykonávanie štatutárneho auditu podľa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2006/43/ES. Štúdiom tohto programu je možné získať prevažnú väčšinu poznatkov, ktoré sa vyžadujú na výkon skúšky odbornej spôsobilosti v teste teoretických vedomostí smernice Európskeho parlamentu a Rady 2006/43/ES.