Systém managementu bezpečnosti informací - Drastich, Martin
Obsahové vymedzenia a definícia pojmu informačná bezpečnosť. Ciele informačnej bezpečnosti. ISMS - Systém managementu bezpečnosti informácií. Dôvody zavedenia a potreba ISMS.