Budovanie systému riadenia nákladov na stavebné procesy s využitím controllingu - Mesároš, František
Návrh regulačného cyklu riadenia nákladov na stavebné procesy. Formulácia a stanovenie cieľov v oblasti nákladov. Fáza plánovania a kalkulovania nákladov na stavebné procesy. Fáza sledovania skutočnej spotreby výrobných činiteľov. Nástroje na sledovanie spotreby nákladov uskutočnených stavebných procesov. Výpočet odchýlok. Príčiny odchýlok.