Konkurenčná schopnosť kúpeľného podniku v ekonomike Slovenska - Kubičková, Viera, 1970-
Silné a slabé stránky kúpelníctva na Slovensku. Inovačná aktivita kúpeľných podnikov na Slovensku. Hodnotenie dôležitosti konkurenčných výhod kúpeľných podnikov. Realizácia technologických inovácií v kúpeľných podnikoch. Prínosy realizácie inovácií v kúpeľných podnikoch. Zamestnanecké výhody poskytované zamestnancom kúpeľných podnikov.