Britské účetní výkaznictví pro malé a středně velké podniky - inspirace pro ostatní země ? - Cardová, Zdenka
Britské skúsenosti so stanovením účtovných pravidiel pre malé a stredné podniky. Charakteristické črty britského prístupu. Britský prístup bol doporučený ako vhodný pre vytvorenie medzinárodného účtovného štandardu zameraného na malé a stredné podniky.