Klasifikace goodwillu s ohledem na jeho účetní vykazování - Zelenka, Vladimír
Za hlavné hľadisko pre klasifikáciu goodwillu s ohľadom na jeho účtovné vykazovanie je potrebné považovať členenie na prvotný goodwill a druhotný goodwill. Definície. Členenie prvotného a druhotného goodwillu. Obecné prístupy k vykazovaniu goodwillu.