Konkurenčná schopnosť spracovateľského priemyslu SR - Hečková, Jaroslava
Analýza konkurencieschopnosti spracovateľského priemyslu Slovenskej republiky. Konkurencieschopnosť spracovateľského priemyslu SR hodnotená koeficientom RCA. Objemovo najvýznamnejšie skupiny, ktoré dosahovali za sledované obdobie kladné hodnoty koeficientu RCA. Oddiely so zápornou hodnotou ukazovateľa RCA. Konkurencieschopnosť spracovateľského priemyslu analyzovaná metódou segmentácie trhov. Komodity oddielov spracovateľského priemyslu dosahujúce úspešnú konkurenciu kvalitou. Komodity dosahujúce úspešnú konkurenciu cenou. Komodity z oblasti štrukturálnych problémov. Zhrnutie výsledkov z analýzy.